Vilken teknik ska jag välja?

Fransarna och ögonbrynen har blivit ett måste i världen, från Hollywoodstjärnor till supermodeller. Kraften att ta fram dina ögon och få en mer intensiv blick är den främsta orsaken till deras framgång, men den används också för att korrigera ögonform. Genom att välja mellan de olika linjerna med förlängning Perfect Silk Lashes ™ kan du ändra ögonskärningen, rätta till ögonbrynens toning eller krökning, fylla i glesa ögonfransar eller balansera ansiktsdrag. Våra PSL ™ produkter är utformade för att bäst tillgodose dina behov och varieras av applikationstekniker, tjocklekar, böjningar, längder och färger. Om du vill ha volymfyllda ögonfransar kan du välja tekniken Volume System (2D – 8D) som består av att applicera flera fransar på en frans på varje ögonlock.

Om du föredrar en mer naturlig och sofistikerad effekt, kan du välja tekniken “One by One System” som består av applicering av en förlängningsfrans åt gången för varje naturlig ögonfrans. Slutligen, för att förbättra eller korrigera dina ögonbryn, kan du välja tekniken Eyebrow System .
Perfect Silk Lashes ™ erbjuder också ett brett utbud av dekorativa ögonfransar som enkelt kan appliceras och tas bort. Om du vill ha en massiv effekt som håller några dagar kan du använda Flare System , detta appliceras som ögonfransar direkt på ögonlocken, eller om du vill ha något ännu snabbare men med samma effekt, så är det med Strip System , det vill säga tejpögonfransar som du enkelt kan applicera på ögonlocken och ta bort på några sekunder och sedan återanvända dem när du vill.