PSL ™ Extra Fixing Gel

 

PSL ™ Extra Fixing Gel är speciellt utformad både för naturliga ögonfransar och ögonbryn som för extension av ögonfransar och ögonbryn.

Med hjälp av PSL ™ Extra Fixing Gel ger den fransarna näring och mer glans. PSL ™ Extra Fixing Gel stimulerar fransarnas tillväxt. Efter regelbunden användning blir dina fransar tätare, starkare, längre och naturligt vackra. Du kan använda den på dina naturliga fransar såväl som på lösögonfransar.

 

PSL ™ Extra Fixing Gel applicerar du enkelt på morgonen och kvällen, och med den specialdesignade borsten appliceras gelen jämnt på alla dina fransar utan att de klibbar ihop. Den fungerar ungefär som en hårspray för dina fransar och fixerar vinkel och form, och den går utmärkt att använda under mascara då gelen fungerar som ett skydd. En extra bonus är att du även kan använda produkten för att forma dina ögonbryn!

 

PSL ™ Extra Fixing Gel garanterar en bättre täthet och varaktighet av förlängningen, som ger volym, längd och böjningPSL ™ Extra Fixing Gel torkar snabbt och fixerar formen av ögonbryn och ögonfransar perfekt.

 

PSL ™ Extra Fixing Gel är en intensivt vårdande produkt som du lätt kan ta bort med en Make-Up Remover.

Använd PSL ™ Extra Fixing Gel på morgonen innan du sminkar dig och på kvällen innan läggdags.

 

VARNING: Används som tidigast 24 timmar efter applicering av fransförlängning och ögonbryn.