PSL ™ Curly Black Mascara innehåller näring som ger dig naturligt längre och fylligare ögonfransar.

PSL ™ Curly Black Mascara är framtagen för att göra fransarna naturligt längre, tjockare och friskare och är perfekt för dig med korta, tunna eller sköra fransar.

PSL ™ Curly Black Mascara med näring används för att hjälpa dina ögonfransar nå sin fulla potential i längd och fyllighet.

PSL ™ Curly Black Mascara ger dina fransar optimal volym samt extra näring på köpet. Borsten är speciellt designad för att separera och böja fransarna för en jämn applicering.

Ämnet som aktiverar fransarnas tillväxt är:

– Japanskt siden och vete för att hjälpa fransarna att växa snabbare.

– Keratin för att stärka fransarna.

– Melanin för att skydda fransarna samt lanolin som hindrar uttorkning.

– UV- filter och vitaminer som ger näring åt fransarna.

– Pantenol ger näring och glans som gör fransarna tjockare.

Applicera mascaran på rena ögonfransar regelbundet en gång per dag som vanlig mascara.

 

PSL ™ Curly Black Mascara är speciellt utformad för både naturliga fransar och för ögonfransförlängning. Den är speciellt framtagen som en produkt för efterbehandling efter en fransförlängning. Du kan enkelt ta bort den med borttagningsmedel Remover PSL ™.

PSL ™ Curly Black Mascara har förmågan att öka livslängden på din ögonfransförlängning, vilket ger volym, längd och uppböjning. Tack vare sin speciella formula blir resultatet en böjd effekt utan gränser.  Den förlänger och förstärker de egna fransarnas tillväxtsstadium avsevärt. Fransarnas rötter stärks och fransarna lossnar inte i förtid.

Hur lång tid tar det att få resultat? Det varierar från person till person, många ser resultat efter en vecka medan det kan ta upp till 6-8 veckor för andra.

Resultaten kommer att maximeras genom att kombinera användning av PSL ™ Curly Black Mascara med PSL ™ Extra Fixing Gel.

VARNING: Används som tidigast 24 timmar efter applicering av ögonfransförlängning.