Ge ditt utseende volym
___

MINK line – Volume system av Perfect Silk Lashesär ett professionellt märke som utformats speciellt för metoden halvpermanentade förlängningsfransar.

Denna teknik gör det möjligt att ge en otroligt stor effekt eftersom den är baserad på tillämpningen av två eller flera förlängningar på varje ögonlock.
Ögonfransarna blir yviga och fylliga som gör en markant skillnad i utseendet. Resultatet är ett intensivt och explosivt utseende som tar fram och förbättrar din skönhet.

Magnetiska ögon
___

Med speciella förlängningsögonfransar från MINK Line – Volume System kan du få en glamorös ”Hollywoodlook” och känna dig som huvudpersonen på scenen. 

Du kan välja en stil med förlängningsögonfransar bättre lämpade för att framhäva dina ögon och din personlighet.

Du kan välja en sofistikerad look för att skilja dig från allt, glamour för att känna dig oemotståndlig eller extrem för ett mer utmanande utseende. 

Omärklig lätthet
___

MINK Line – Volym System är den speciella ögonfransförlängningen eftersom, förutom att helt reproducera form, mjukhet och elasticitet av de naturliga fransarna, är de extremt lätta och tunna. Dessa egenskaper gör dem perfekta för tekniken ”Volume System”, det vill säga tillämpningen av mer förlängning för varje ögonfrans, eftersom ögonlocken är lätta och ger en känsla av naturlig rörelse.

Hemligheten ligger i den speciella, allergivänliga formulan innehållande en silkeskomponent, ett element som skiljer dem från syntetiska fransar på marknaden.

Ändlösa fransar slår
___

MINK Line – Volume System är en linje av semi-permanent ögonfransförlängning.

Kombinationen av den exklusiva appliceringstekniken PSL ™ VOLUME SYSTEM ™ och speciellt InfinityFlex ™ Lim, garanterar en utomordentlig
vidhäftning och maximal flexibilitet, utöver en otrolig beständighet mot vatten och värme. Du kan leva livet utan att behöva oroa dig!

Utseendet som du gillar
___

MINK Line – Volume System erbjuder flera alternativ för böjar och längder.
Möjligheterna är oändliga om det blandas med syntetiska ögonfransar av metoden MINK Line – One by One System.
Finns i många former, färger, tjocklekar och krökningar.

___

Krökning

b

B-Curl

Förlängningsfransar med en svag kurva, perfekt för en ”mjuk look”, ser väldigt naturligt ut.

c

C-Curl

Förlängningsögonfransar krökt i den form som måste fästas på ögonlocket och mer krökt vid den andra änden. De ger ett attraktivt utseende, men också helt naturligt. De är de mest använda.

d

D-Curl

Förlängningsögonfransar med en väldefinierad krökning för ett skarpt utseende och extravagant ”diva” utseende.

Längder

Tjocklek

Färg

Handla online

Du kan köpa MINK Line – Volym System och andra produkter från Perfect Silk Lashes bekvämt på nätet och utnyttja priser reserverade till proffs.

Liknade Produkter

Upptäck andra förlängningar

SILK Line — One by One

Semi-permanent, professionellt märke för ögonfransförlängning med metoden ”One by One System”. Mer polerad än MINK Line.

EYEBROW LINE

Professionell förlängning av ögonbrynen.

Individuell ledning

Semi-professionell tillämpning av knippen av cilier på ögonlocken med metoden Flare System.